Hirsi vai moderni?

Tutustu uusiin huviloihimme ja niiden hulppeaan varustetasoon. Valitse modernin Villa Savonian selkeä ja ajaton Skandinaavinen tyyli tai talvella 2015 valmistunut perinteinen hirsinen Villa Carelia. Nauti laadukkaista lomahuviloistamme ja palveluistamme. Kerro toiveesi – toiteutamme ne!

Sijaitsemme keskeisellä paikalla Imatran, Mikkelin ja Savonlinnan solmukohdassa, lähellä nähtävyyksiä, kulttuurielämyksiä ja ostospaikkoja. Meille on hyvät tieyhteydet ja lyhyet matkat.

Tervetuloa Vehkapuroon!

Vehkapuron Lomamökit on korkeatasoinen, monipuolinen, ympärivuotinen lomapaikka puhdasvetisen Lohijärven rannalla, Lohikosken kylän kauneimmassa maisemassa. Upea metsien ympäröimänä järviluonto tarjoaa erinomaiset puitteet lomalle kaikkina vuodenaikoina.

Aatteitamme ovat luonto ja ekologisuus, mukavuus ja huolettomuus, sekä laatu, johon olemme erityisesti panostaneet.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan aktiivilomasta ja rentoutumaan leppoisaan savolaiseen järviluonnon keskelle läheltä ja kaukaa, yksin, kaksin, perheellä tai porukalla!

Markku & Ralina

Omaa aikaa

Kesällä Vehkapurolla uidaan, veneillään, pyöräillään ja patikoidaan. Talvella hiihdetään, luistellaan ja lumikenkäillään. Unohtamatta kalastus,- marjastus- ja sienestysmahdollisuuksia.

Vehkapurossa kaikki on valmiina!

Yhdessä koko perhe!

Vietä rentouttava lomaviikko tai viikonloppu keskellä puhdasta Suomen luontoa. Nauti kiireettömästä yhdessäolosta ja tee mukavia asioita.